Представяме ви

COMPEX MEDICAL

COMPEX MEDICAL предлага ефективен обхват от медицинско оборудване с високо качество и високи стандарти, проектирано да удоволетвори вашите нужди.

elektroterapia-wireless
elektroterapia-wireless-1
  • ОПИСАНИЕ
  • ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
  • ЗАПИТВАНЕ

Портативните електростимулатори COMPEX са медицинско оборудване с качество, отговарящо на високите изискванията на медицинските стандарти, използващи патентованата COMPEX технология (Mi– Muscular Intelligence технология). Ергономичният съвременен дизайн и доказаните вградени в тях програми ги правят незаменим помощник на медицинските специалисти в тяхната практика.

Още от създаването си COMPEX MEDICAL винаги се е стремяла да допринася с иновативни си решения и да помага за прогреса в областта на медицинската техника за елетротерапия. Работейки едновременно за и с помощта на здравни специалисти, ние изградихме дълготрайни партньорства благодарение на основаната ни задача за безкомпромисно качество. COMPEX MEDICAL предлага ефективен обхват от медицинско оборудване с високо качество и високи стандарти, проектирано да удоволетвори вашите нужди. COMPEX MEDICAL има най-добрият опит и образователен капацитет в областта на електротерапията също така предлагаме най-добрите проучвания и ресурси за иновации в областта на електротерапията в цял свят.

Моля изберете вида услуга
Моля изберете вида терапия за която се интересувате
Наш клиент ли сте
Моля посочете вида медицинско заведение в което работите

elektroterapia-rehab
Електротерапия
Compex REHAB

REHAB е 4-канален стимулатор разработен за физиотерапевти и за рехабилитационни клиники, нуждаещи се от стандартна употреба на електро-стимулация. Той осигурява лечение на болката, лечение на съдови заболявания и мускулна стимулация с основни програми, които покриват основните изисквания на физиотерапевтите.
Конфигурация на програмите – СТАНДАРТНА.
 – Подготвен за MI-сензор.
 – 4  канала.
 – предварително зададени програми: за мускулна рехабилитация, за облекчаване на болката ,спорт, фитнес, масаж.

електротерапия

THETA е 4-канален стимулатор, разработен за лечение на болката чрез TENS и NMES програми, специфични протоколи в рехабилитацията, особено, когато се задействат или се изискват съ-контракции. Неврология (еластичност, хемиплегия, агонист-антагонист) или специфични патологии като Post ACL Ligamentoplasty.
Конфигурация на програмите – СТАНДАРТНА + ПЪЛНА.
 – Оборудван с 2 MI-сензора.
 – 4 канала.
 – предварително зададени програми: за рехабилитация, специфична рехабилитация, облекчаване на болката, специфични за облекчаване на болката, агонист / антагонист, спастичност, хемофилия, съдови, спорт, фитнес, естетика, масаж.

електротерапия

PHYSIO е 4-канален стимулатор, разработен за използване при всички индикации, показани за електролечение: Стандартна конфигурация (TENS / NMES), пълна конфигурация (Neurology, ACL) и електролечение при денервирани мускули, йонофореза, хиперхидроза, урология или предотвратяване на отоци.
Конфигурация на програмите – СТАНДАРТНА + ПЪЛНА + ОПТИМАЛНА.
 – Оборудван с 4 MI-сензора.
 – 4 канала.
 – предварително зададени програми: за мускулна рехабилитация, за облекчаване на болката, денервация на мускулите, хиперхидроза и йонофореза, инконтиненция.

електротерапия

Mi-Sensor е интерактивна връзка между мускулите и стимулатора. Той измерва определени физиологични характеристики на мускулите, които трябва да бъдат стимулирани, анализира ги, и след това настройва параметрите на апарата за стимулиране. Mi-сензорът може да бъде свързан към някой от каналите на стимулатора. В допълнение, към улавяне на съществени данни, сензорът служи и като стандартен кабел за стимулиране.

Спецификации и описание на портативните електростимулатори

Scroll Up