Булмедика 2020

Булмедика 2020

Както всяка година, така и тази, МДМ-97 представя своите продукти на ежегодното изложение за медицина Булмедика, Булдентал, Дерма & Естетика, което ще се проведе от 7 до 9 октомври 2020 г. в Интер Експо Център – София.

На изложението ще видите предлаганите от нас апарати, обзавеждане и аксесоари в сферата на физиотерапията и рехабилитацията. Ще ни намерите в зала 2, щанд B4a.
Участието на МДМ-97 е подпомогнато от ИАНМСП чрез изпълнение на Проект BG16RFOP002-2.052-0002 „Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина“.

В предвид действащата в страната епидемична обстановка, в противодействие на разпространението на COVID -19 в България Интер Експо Център, като организатор на изложението, следва изработените стандарти на водещи европейски панаири. Определени са по-големи пътеки, посока на движение на потока на посетители, отделени са потоците на вход и изход, установен е контрол на достъпа и броя на хората, осигурени дезифектанти на повече места пред всяка изложбена зала, почистване на санитарните помещения на по-кратки от стандартните интервали и др. Линк към установените Правила и мерки.

Директният контакт, които специализираните изложения осигуряват не може да бъде заменен с нищо друго. За постигане на по-висока защита и сигурност, при контакта клиент и изложител, фирма МДМ-97 е предприела всички необходими мерки, за да осигури защита на своите посетителите.
Работното време за посетители е от 09.30 ч. до 18.00 ч., като входа е с билети или покани.
От тук може да свалите електронна покана, която води към онлайн регистрация за безплатен вход. Регистрацията е активна до 23.59 ч. на 06.10.2020 г.

Scroll Up